Новий путівник на шляху до джерел - Назарук, В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Соболь Валентина. “До джерел. Iсторія української літератури IX—XVIII ст.” — Warczawa: WSIP, 2005. — 364 с.