Гібридний алгоритм факторизації стрічкових несиметричних матриць - Баранов, А.Ю. (Теорія оптимальних рішень, 2015)
Запропоновано алгоритм факторизації стрічкових несиметричних матриць на комп’ютерах гібридної архітектури. Проведено апробацію алгоритму на суперкомп’ютерах СКІТ-4 та Інпарком.