Оптимальне завантаження енергоблоків при третинному регулюванні їх потужності - Фесюк, О.В. (Теорія оптимальних рішень, 2015)
Розглядається задача знаходження оптимального завантаження енергоблоків на плановий період з відключенням однієї групи енергоблоків та врахуванням маневреності іншої групи енергоблоків. Наведена математична модель задачі, якій відповідає задача лінійного булевого програмування. Наведені результати обчислювальних експериментів для програми Gurobi.