Про Iвана Франка в Академії адвокатури України - Конончук, Т. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
13 жовтня ц. р. в Академії адвокатури України (Київ) відбулася наукова конференція “Феномен Iвана Франка в духовній скарбниці України”, присвячена 150-річчю від дня народження письменника. У конференції взяли участь викладачі з різних вищих навчальних закладів України, наукові співробітники Iнституту літератури імені Т.Г.Шевченка Національної академії наук України, Національного музею літератури України, а також учителі ліцеїв, гімназій.