Багатокритеріальний вибір заходів енергозаощадження в регіональних програмах - Семенов, В.В.; Чайка, Д.О. (Теорія оптимальних рішень, 2015)
Розроблено багатокритеріальну модель для розв’язання задачі вибору заходів регіональної програми з урахуванням можливих обмежень у вигляді векторної задачі оптимізації з булевими змінними. Запропоновано і обґрунтовано метод локального пошуку Парето-оптимальних розв’язків для її розв’язання.