Вечір пам’яті Володимира Леонтовича - Пархоменко, Л. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
У листопаді ц. р. в Національному музеї літератури відбувся вечір, присвячений 140-річчю від дня народження Володимира Леонтовича (1866-1933) — українського письменника, державного та культурно-громадського діяча, видавця першої всеукраїнської газети “Громадська думка” та автора чималої кількості художніх творів і літературно-критичних праць, що ввійшли до чотирьох жовто-жарових томів, виданих Оленою Грошиною-Леонтович, онукою письменника.