Бруно Шульц і культура пограниччя - Лисенко, В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
13—19 листопада минулого року у Дрогобичі під патронатом Генерального Консула РП у Львові, мера м. Дрогобича та президента м. Любліна відбувся II Міжнародний фестиваль Бруно Шульца у Дрогобичі, започаткований у 2004 р. першим керівником Полоністичного науково-інформаційного центру Дрогобицького державного педуніверситету ім. I.Франка Iгорем Меньком. Співорганізатори фестивалю — Iнститут Книжки (Краків), Iнститут Адама Міцкевича (Варшава), Польський інститут (Київ), Університет Марії Кюрі-Склодовської (Люблін).