Перша монографія про Дмитра Чижевського - Ільницький, М. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на монографію: Надъярных Н.С. Дмитрий Чижевский. Единство смысла. — Москва: Наука, 2005. — 366 с.