Наші презентації (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Луцишин Олена, Мороз Мирослав. Заборонене франкознавство: 1885–1988: (публікації, вилучені з наукового обігу в Радянській Україні 1930–1980-х рр.). Матеріали до бібліографії критичної літератури про Iвана Франка. — Львів, 2006. — 216 с. / НАН України. Львівське відділення Iнституту літератури ім. Т.Г.Шевченка. Бібліографічна серія. Вип. 4.