“Оголена самотність” Олесі Мудрак - Дроздовський, Д. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Олеся Мудрак поетка, авторка нещодавно надрукованої у видавництві “Просвіта” поетичної збірки “Оголена самотність” – людина-виклик. Тільки, мені здається, за цим викликом приховане щось дуже витончене і вразливе. Людина внутрішньої самодостатності й наполегливої праці йде сходами часу.