До 85-річчя академіка НАН України Трощенка Валерія Трохимовича (Проблемы прочности, 2014)
15 травня виповнилося 85 років від дня народження видатного вченого в галузі механіки деформівного твердого тіла і міцності в машинобудуванні академіка НАН України Валерія Трохимовича Трощенка.