Світлі крила подільської поезії - Зелененька, І. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
“Світлі крила” — перша збірка молодого подільського поета Юрія Сегеди, дипломанта міжнародного літературного конкурсу “Гранослов 2003”. До книжки увійшли поезі різних років, тематично різноспектральні, різновекторні ідейно. Це сугестивна та медитативна лірика. Поет не групував твори ні за хронологією, ні тематично, швидше це чергування почуттів, настроїв.