Результат порівняльного аналізу “доз – витрат - вигоди” для двох варіантів “раннього” демонтажу нестабільних конструкцій об’єкта "Укриття" - Деренговський, В.В.; Рудько, В.М.; Говоров, В.О. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2015)
Розглянуто результат проведення порівняльного аналізу "доз – витрат - вигоди" для двох варіантів "раннього" демонтажу нестабільних конструкцій об'єкта "Укриття" на основі багатокритеріального аналізу та системи експертних оцінок при виконанні робіт 2-го етапу проектування ПК-2 НБК «Розробка робочого проекту ПК-2 НБК - інфраструктура для демонтажу нестабільних конструкцій об'єкта "Укриття".