Методика оцінки залишкового ресурсу елементів сталевих ферм машинних залів АЕС - Матченко, Т.І.; Шаміс, Л.Б.; Матченко, О.Т.; Первушова, Л.Ф. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2011)
Викладено методику оцінки залишкового ресурсу елементів сталевих ферм унаслідок деформацій повзучості.