Бібліографія великого українця - Кузик, Д. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Григорій Кочур: Біобібліографічний покажчик. У 2 ч. – 2 вид., доопрац. і доповн. – Л.: Видавничий центр ЛНУ ім. І.Франка, 2006. (Українська біобібліографія. Нова серія; Ч. 21).