Про можливість трансмутації радіоактивних відходів в електроядерній системі, керованій потужним нейтронним генератором - Бабенко, В.О.; Гулік, В.І.; Павлович, В.М.; Рибалова, А.П. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2011)
Розглянуто проблему радіоактивних відходів ядерної енергетики. Проаналізовано спектр радіоактивних відходів та умови, при яких трансмутація цих радіоактивних відходів буде проходити більш ефективно. Представлено результати моделювання трансмутації основних радіоактивних ізотопів у двозонній підкритичній системі, керованій потужним нейтронним генератором.