Загадкові севрюки: 5. Проблема назви. Територія і стан її заселеності - Балушок, В. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті ставиться проблема визначення етнонімічної назви севрюків, оскільки література і джерела дають ряд її різночитань. Також уточнюються межі севрюцької етнічної території, зокрема, на півдні та південному заході.