Купчі та уступні записи як джерело з історії земельної власності Чернігівського кафедрального Борисоглібського монастиря - Глухенький, А. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Проаналізовано купчі та уступні записи як джерело з історії земельної власності Чернігівського кафедрального Борисоглібського монастиря у XVIII ст. Висвітлюється процес набуття земельних володінь Чернігівським кафедральним Борисоглібським монастирем у м.Чернігові та його околицях протягом XVIII ст.