Заповіт Петра Івановича Прокоповича 1826 р. - Огієвська, Р. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У публікації представлений текст духовного заповіту Петра Прокоповича, який зберігається в фондовій колекції Конотопського краєзнавчого музею імені О. Лазаревського.