До питання про навчально-виховний процес та побут учнів духовної семінарії у Новгороді-Сіверському (1785-1797 рр.) - Рига, Д. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті йдеться про навчально-виховний процес та побут учнів духовної семінарії у Новгороді-Сіверському (1785-1797 рр.). Аналізуються питання реформ у галузі духовної освіти в означений період.