Невідомі сторінки з біографії Олександра Кир’якова - Міщанин, В. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті, на основі архівних документів і спогадів сучасників, висвітлено маловідомі сторінки із життєвого шляху Олександра Андрійовича Кир’якова – людини, яка залишила помітний слід в історії гончарного шкільництва Полтавщини першої третини ХХ століття. Останні роки його життя пройшли в столиці українського гончарства Опішному. Тут він помер і похований в 1943 році під час німецької окупації містечка.