Нові відомості до біографії С. Д. Носа (1829 – 1900) - Шекун, В. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті на підставі виявлених у Державному архіві Чернігівської області документів наведено нові відомості до біографії лікаря, етнографа, письменника і громадського діяча С. Д. Носа.