Зустріч із Вірою Річ - Хазіна, І. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
19 квітня ц. р. в Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України відбулася зустріч із унікальною людиною, відомим перекладачем українських творів англійською мовою, журналістом і політичним діячем Вірою Річ, яка разом зі своєю творчою командою з Великобританії презентувала поетично-перекладацький workshop (майстерню) “Україна: від Мазепи до Майдану”.