Установча конференція Міжнародної асоціації франкознавців - Каневська, Л. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Група франкознавців Львівського національного університету імені Івана Франка виступила з ініціативою заснувати нову громадську організацію – Міжнародну асоціацію франкознавців (МАФ).