На славістичних орбітах: Україна – Болгарія - Захаржевська, В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: “Антологія болгарської поезії” у перекладах Дмитра Павличка. – К.: Видавництво Соломії Павличко “Основи”, 2006. – 543 с.