Гібридний алгоритм роз`язування задач на власні значення для стрічкових матриць - Хіміч, О.М.; Попов, О.В.; Баранов, А.Ю.; Чистяков, О.В. (Теорія оптимальних рішень, 2016)
Запропоновано алгоритм розв’язування часткової узагальненої алгебраїчної проблеми власних значень зі стрічковими симетричними матрицями на комп’ютерах гібридної архітектури. Приведено результати апробації алгоритму на персональному суперкомп’ютері гібридної архітектури Інпарком_pg.