Оцінювання ефективності мереж - Горбачук, В.М.; Шулінок, Г.О.; Морозов, О.О. (Теорія оптимальних рішень, 2016)
Показано, що ефективність мереж оцінюється на основі їхньої організації як децентралізованих систем.