Реодинаміка у технологіях буріння свердловин - Мислюк, М.А. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Описано методику і пакет програм для обробки даних ротаційної віскозиметрії. Показано, що використання строгих розв'язків основного рівняння ротаційної віскозиметрії та урахування інформаційної змістовності дослідів вагомо впливають на оцінки реологічної моделі і властивостей досліджуваного середовища. Узагальнені результати реодинаміки технологій буріння свердловин.