Інформаційні і вимірювальні відеопроцесорні пристрої та області їх застосування - Боюн, В.П. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Розглянуті особливості відеосистем реального часу, принципи їх побудови та області застосування.