Формальна семантика агрегатних операцій мультимножинної табличної алгебри - Глушко, І.М. (Проблеми програмування, 2014)
Розглянуто мультимножинну табличну алгебру. Сигнатура мультимножинної табличної алгебри поповнена агрегатними операціями. Задано формальну математичну семантику цих операцій та наведено приклади їх застосування.