Змішана тематично-сутнісна онтологія у покращеній тематичній векторній моделі - Шабінський, А.С. (Проблеми програмування, 2014)
Розглядається моделювання онтологій у покращеній тематично векторній моделі інформаційного пошуку. Запропонований підхід орієнтований на автоматизацію видобування онтологій. Проаналізовано методи моделювання тематичної структури колекцій документів ймовірнісними тематичними моделями та основні підходи у видобуванні та розв’язанні іменованих сутностей.