Завадостійкий код на основі скінченного автомата та подання чисел у двобазисній системі числення - Завадський, І.О. (Проблеми програмування, 2014)
Запропоновано новий метод завадостійкого кодування, що поєднує кілька підходів до побудови завадостійких кодів: з використанням арифметичних властивостей чисел, що подаються вхідними бітовими послідовностями, кодування скінченним автоматом та простим блоковим кодом. Наведено як алгоритм побудови коду, так і алгоритм декодування.