Пошукова система наукових матеріалів українською мовою із соціальною складовою - Глибовець, А.М. (Проблеми програмування, 2014)
Описується архітектура пошукової системи наукових матеріалів українською мовою із соціальною складовою. Розглянуто та обґрунтовано вибір технологій для створення такої системи, описано її функціональність. Представлено алгоритм для виділення з PDF документів наукових статей логічних частин.