Розробка кадастру майданчиків під будівництво нових атомних електростанцій - Діатян, Е.Г.; Шендерович, В.Я. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2012)
Розглянуто основні принципи обгрунтування необхідності спорудження АЕС та вибору майданчиків для майбутнього розміщення АЕС.