Можливість паралельного функціонування податку з обороту та ПДВ: уроки для України - Серебрянський, Д.М.; Стадник, М.В. (Економіка промисловості, 2016)
Розглянуто особливості адміністрування податку з обороту в системі універсальних акцизів, а саме: у чистому вигляді та разом з ПДВ. Значну увагу приділено міжнародному досвіду функціонування гібридної системи універсальних акцизів. Вивчено вітчизняні погляди щодо паралельного існування податку з обороту та ПДВ. Наведено можливі кроки реалізації досліджуваної ініціативи.