Концептуальна модель опрацювання інформаційних ресурсів у системах електронної контент-комерції - Висоцька, В.А.; Чирун, Л.В. (Математичні машини і системи, 2015)
У статті запропоновано метод комерційного формування контенту як етап життєвого циклу контенту в системах електронної комерції. Метод реалізує процеси опрацювання інформаційних ресурсів у системах електронної контент-комерції та спрощує технологію автоматизації формування комерційного контенту. У даній роботі проаналізовано основні проблеми електронної контент-комерції та функціональних сервісів формування комерційного контенту. Запропонований метод дає можливість створити засоби опрацювання інформаційних ресурсів та реалізувати модуль формування комерційного контенту.