Актуальне дослідження правового регулювання суспільних відносин у сучасних умовах - Савченко, Л.А. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Рецензія на монографію: Державно-правове регулювання в умовах трансформації суспільних відносин:Монографія / За ред. проф. Б.Л. Бошицького. - К.: Видавництво «Юридична думка», 2009. - 536 с.