Інститут юридичної відповідальності: теоретичні розробки та практичне значення - Луць, Л.А. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Рецензія на монографію: Колективна монографія: Інститут юридичної відповідальності у демократичних правових системах / Кол. авторів; За заг. ред. Н.М. Оніщенко. - К.: Юридична думка, 2009. - 216 с.