Загальні проблеми та довгострокові перспективи розвитку енергетики України - Стогній, Б.С.; Кулик, М.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Проаналізовано сучасний стан розвитку енергетики України. Розглянуті проблеми, що стоять перед енергетичною галуззю України, та перспективи її розвитку, які витікають з положень проекту "Енергетична стратегія України на період до 2030 року".