Пакет програм "FlowRan" для дослідження дифузійних потоків у випадкових шаруватих структурах - Чернуха, О.Ю.; Гончарук, В.Є.; Білущак, Ю.І.; Давидок, А.Є. (Математичні машини і системи, 2016)
Розроблено пакет програм “FlowRan”, який орієнтований на розв’язування крайових задач дифузії у двофазних випадково неоднорідних три- та багатошарових тілах для знаходження розподілів дифузійних потоків, усереднених за ансамблем реалізацій випадкової структури і стохастичною товщиною включень. Подано функціональні можливості пакета програм “FlowRan”. Описано його призначення та особливості застосування.