Фінансовий інжиніринг як інструмент інноваційної діяльності в інвестиційних проектах - Краскевич, В.Є.; Селіванова, А.В. (Математичні машини і системи, 2016)
Розглядається алгоритм аналізу ефективності інвестування, за допомогою якого можна визначити можливі ризики та обрати інвестиційний проект, який відповідав би інтересам та можливостям суб'єкта господарювання (Замовника).