Моделювання впливу факторів на металургійну галузь України у програмі Global Trade Analysis Project - Кривогуб, А.М.; Новодережкіна, К.В. (Математичні машини і системи, 2016)
Розглянуто імітаційне моделювання впливу факторів на металургійну галузь у програмі Global Trade Analysis Project. Проведено аналіз оцінки впливу факторів на економіку України загалом та безпосередньо на металургійну галузь. Дані завдання доцільно обчислювати у ситуаційному центрі для знаходження оптимальних та ефективних рішень.