Ефективність псіхоосвіти в комплексній терапії біполярного афективного розладу - Кожина, Г.М.; Коростій, В.І.; Резуненко, О.Ю. (Международный медицинский журнал, 2014)
Визначено клініко−психопатологічні особливості біполярного розладу у пацієнтів, які перебувають на лікуванні у стаціонарі. Комплексне лікування включало психофармакотерапію з використанням атипових нейролептиків і нормотиміків, психотерапевтичних програм у поєднанні із психоосвітніми тренінгами, що сприяло відновленню соціальної активності та успішній ресоціалізації пацієнтів.