Інтервенційна радіологія в діагностиці та лікуванні місцеворозповсюдженого раку органів малого тазу, ускладненого кровотечею - Авдосьєв, Ю.В.; Бойко, В.В.; Сухіна, О.М. (Международный медицинский журнал, 2014)
Дано оцінку результатів ангіографічної діагностики та ендоваскулярного лікування 43 хворих із місцеворозповсюдженим раком органів малого тазу, ускладненим кровотечею, із застосуванням ангіографічних катетерних технологій. Показано ефективність регіонарної внутрішньоартеріальної хіміоемболізації.