Комп’ютерне моделювання систем організаційного управління - Додонов, О.Г. (Математичні машини і системи, 2016)
Розглянуто проблеми моделювання систем організаційного управління, створення комп’ютерних моделюючих комплексів для розробки і впровадження автоматизованих систем організаційного управління. Наведено приклади працюючих автоматизованих систем організаційного управління, розроблених фахівцями Інституту проблем реєстрації інформації НАН України.