У пошуках новітньої Мельпомени: “міфопоетичний маньєризм” сучасної української драматургії - Мафтин, Н. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на монографію: Бондарева О.Є. Міф і драма у новітньому літературному контексті: поновлення структурного зв’язку через жанрове моделювання. Монографія. — К.: “Четверта хвиля”, 2006. — 512 с.