Підхід якісного аналізу динамічної системи на основі дерева рішень - Андрущак, І.Є. (Проблеми програмування, 2015)
У роботі запропоновано підхід до якісного аналізу динамічної системи на основі функціонально-диференціальних рівнянь. При цьому на виході отримуємо дерево рішень для прогнозування форми траєкторії системи. Підхід доведено до програмної реалізації у пакеті Java-класів.