Аналіз складності операції множення багаторозрядних чисел при реалізації у паралельній моделі обчислень - Терещенко, А.М. (Проблеми програмування, 2015)
В даній роботі при обчисленні операції багаторозрядного множення чисел довжини N стандартним методом «у стовпчик» в паралельній моделі обчислень аналізується складність за кількістю операцій додавання та множення цілих однорозрядних чисел, виконаних одним паралельним процесором, для двох випадків, коли кількість паралельних процесорів необмежена, та коли кількість процесорів обмежена та кратна N.