Комплексна модель стану проводу лінії електропередач - Галюга, А.В.; Приступа, А.Л. (Математичні машини і системи, 2015)
У статті представлено комплексну модель стану проводу ліній електропередачі 0,4–35 кВ для дослідження впливу на величину витрат електричної енергії, терміну та умов його експлуатації. Запропоновано методику визначення параметрів моделі. Визначені подальші напрями дослідження.