Зауваги до автографів Шевченка - Федорук, О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
В Архіві-музеї імені Дмитра Антоновича Української вільної академії наук у США зберігаються Шевченкові автографи, які залишилися поза увагою упорядників Повного зібрання творів Тараса Шевченка – оригінал і дві фотокопії.